nedeľa 26. januára 2014

SIGNÁLY, ŽE O VÁS SKUTOČNÝ ZÁUJEM








Dnes by som sa chcela zaoberať problémom, ktorý bude zaujímať predovšetkým väčšinu žien a to signálmi, že ma o Vás muž záujem. 

Darmo sa na Vás môže chlap usmievať, smiať sa Vašim vtipom a byť galantný, keď chce s vami zdieľaj jedine  uprimné priateľstvo. No, tak ako potom zistím, že ide o niečo viac? Tu je pár signálov, ktorými ho môžete jednoducho prekuknúť a byť si istá :) 




REČ TELA

Je to jednoduché. Ako aj Vy sa snažíte ,,nasmerovať'' telo k objektu svojich túžob, tak aj on sa správa podobne.Ak má dokonca nohy naširoko rozkročené alebo ak sedíte a on má ruky položené na stole, rukami podopretú tvár, tak pravdepodobne ide o  prejav jeho priazne.


ZÁUJEM

To je predsa logické. Ak ma o nás chlap záujem snaží sa o nás dozvedieť čo najviac a za každú cenu. Pýta sa Vás na Vaše názory, príbehy, spomienky. Ale ani on nie je ticho a tiež vás zasypáva svojimi príbehmi, vtipnými historkami, záľubami a tak ďalej.




RÁD TELEFONUJE

Pri každej možnej príležitosti Vám zavolá, lebo sa chce s Vami podeliť o jeho zážitky aj keď nie ste spolu.Pýta sa aký ste mali deň. Nepodceňujte komunikáciu ani vy, ak on pravidelne telefonuje, vy ho neodbite stručnou sms-kou.



SPOLOČNÉ PLÁNY

Spriada s  Vami plány už na prvom rande? Tak to máte vyhraté :) Tešte sa na spoločné chvíle, pretože Vás berie už ako súčasť svojho života. Chce byť s vami neustále a tešiť sa Vašej prítomnosti.



DOTYKY

Ak má potrebu sa Vás neustále dotýkať a nemusí ísť o uchylné mačkanie alebo plieskanie.Stačí ak sa Vás jemne dotkne napríklad na ruke alebo sa k Vám ,,nenápadne'' pritlačí alebo prisunie.Chce cítiť Vašu vôňu a byť Vám blízko a tým Vám dáva najavo, že má o Vás záujem.

Samozrejme týchto znakov je omnoho viac a každý muž ich vyjadruje inak a dáva do nich kúsok niečoho toho svojho. Ale keď budete mať pochybnosti, stačí sa pozrieť práve na tieto signály a budete mať vo všetkom jasno. A ušetrite si čas .



S pozdravom 



                                                               Vaša 

                                                                                    Miška :)




2 komentáre:

  1. ahojky,
    neviem, či to naozaj funguje, pretože sa správam podobne ako píšeš ale dotyčná osôbka to neberie vôbec na vedomie a naďalej ma ignoruje. nevieš mi poradiť, čo mám spraviť lepšie? :)
    peter

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :) Som rada, že si mi napísal..Aj keď odpisujem asi neskoro...Niekedy je najlepšie to tej osobe jednoducho povedať, výjsť s pravdou von...Ale už to isto zistila, takže ak chceš, môžeš sa s nami podeliť ako to dopadlo :) Ďakujem za dôveru

    OdpovedaťOdstrániť